SILVERCROSS.

 

 


Snygga Amanda Astor i dessa örhängen.

 


SILVERCROSS.

 

 

Nickelfria örhängen med kors i storleken 5 x 2,7cm.Pris: 169:-
/paret


Beställning görs till: emmamariadamm@hotmail.com
Frakten är alltid gratis.

DESIRÉE.

 

 

 


DESIRÉE

Silverfärgat Armband med kedja i olika länkar smyckad med en jadepärla och en stansad tag. Pärlan finns även i andra färger om man i stället vill ha det, se bild nedan. Det får plats 7 bokstäver/siffror på denna tag.


Pris: 179:-Extra tags kostar 35 kronor per styck och vill du även ha dom stansade så kostar det 15 kronor extra per styck.


Omkretsen på armbandet är ca 18cm. Om du vill ha ett annat mått så skriver du det i din beställning.Beställning görs till: emmamariadamm@hotmail.com
Frakten är alltid gratis.Följ skötselråden HÄR.


ELVIRA.

 

 Jag är stolt som en tupp över att Maria Montazami bär detta halsband. Hjärtat är såklart stansad med hennes mans namn Kamran. Och dom fyra andra brickorna är stansade med hennes fyra barns namn.

ELVIRA.

PRJ:s bästsäljare Elvira.

Silverfärgat stansat halsband med en 70 cm lång kedja smyckad med en stor ring (45 mm) som håller ihop brickorna och kedjan. Det är även en love-bricka (Max 8 bokstäver/siffror) och två tags på som man kan få stansade av mig (max 10 bokstäver/siffror.)

Pris: 375:-


Extra stansade brickor eller hjärtan kostar 50 kronor per styck.
Pärlan finns i andra färger. Se bild nedan.
Beställning görs till: emmamariadamm@hotmail.com
Frakten är alltid gratis.VIKTIGT! Följ skötselråden HÄR.
JADE.JADE

Silverfärgat Armband med kedja i olika länkar smyckad med en jadepärla. Finns även i andra färger om man i stället vill ha det. Se bild nedan.
Pris: 135:-Omkretsen på armbandet är ca 18cm. Om du vill ha ett annat mått så skriver du det i din beställning.Beställning görs till: emmamariadamm@hotmail.com
Frakten är alltid gratis.

MILLY.

MILLY


Silverfärgat Armband med kedja i olika länkar smyckad med en budskapsring och en ängel. På sitter även ett klolås. Pärlan på ängeln finns även i andra färger, se bild nedan.

På denna ring är budskapet storasyster. Om man vill ha ett annat budskap så finns det.

Bland annat:


"Carpe diem"
"amor vincit omnia"

"Farmor"
"Mormor"
"Lillasyster"
"Storasyster"
"Mamma"
"Älskad vän"
"Unik"
"Glädjespridare"
"Gullunge"
"Solstråle"
"VILJA ♥ STYRKA ♥ KRAFT"
"Kärlek"
"Värdefull"

"dag natt"
"Happiness"Pris: 209:-


Omkretsen på armbandet är ca 19cm. Om du vill ha ett annat mått så skriver du det i din beställning.


Beställning görs till: emmamariadamm@hotmail.com
Frakten är alltid gratis.Följ skötselråden HÄR.
STEPHANIE.

 

 

Stephanie.


Silverfärgat Armband med dubblad kedja smyckad med en ängel. På sitter även ett togglelås med form av en stjärna. Pärlan går att få i andra färger, se bild nedan.

Pris: 239:-Omkretsen på armbandet är ca 18cm. Om du vill ha ett annat mått så skriver du det i din beställning.Beställning görs till: emmamariadamm@hotmail.com
Frakten är alltid gratis.Följ skötselråden HÄR.Lev för att älska.


Lev för att älska.


Silverfärgat halsband. Längden är 65cm och halsbandet är smyckat med ett bankat silverhjärta med budskapet: "Lev för att älska, älska för att leva."


Pris: 189:-Beställning görs till: emmamariadamm@hotmail.com
Frakten är alltid gratis.Jag som står bakom PRJ heter Emma Damm. Jag bor i västerås och är 22 år gammal. Jag älskar att vara kreativ och pilla med mina smycken men även att teckna. Smyckena på denna blogg är handgjorda av mig och jag stansar även smyckena själv. För att kontakta mig eller köpa smycken så mailar du till: emmamariadamm@hotmail.com