Skötselråd.SKÖTSELRÅD.För att dina silverpläterade smycken ska hålla längre och fördröja slitningen så bör du följa dessa råd nedan:


Eftersom att smyckena är känsliga för svett och vatten försök att inte bada, sola, träna, duscha eller diska med dina smycken. Ha dom heller inte liggandes i fuktiga miljöer så som badrum. Smyckena är även känsliga mot parfym, krämer och hårspray så ta därför på dig detta och låt det torka in innan du sätter på dig dina smycken. Annars kan det lätt tappa färgen. Sov ej med smycket.


När du inte använder smyckena så ska du förvara dom i påsen du fick med. Helst inte med andra smycken.


Vill du putsa och rengöra smyckena så använd dig av silverdip och en putsduk som är avsedd för just silverpläterad metall.Kommentarer
moo

man kan också måla smycket med några lager genomskinligt nagellack som skydd, då slits inte färgen bort och man kan använda det som ett vanligt silversmycke. man bör dock måla om det några gånger för nagellacket slits också bort ;)

2011-12-04 17:10:56

Person:
spara?
Mail:

Web:

Text:

Trackback


Jag som står bakom PRJ heter Emma Damm. Jag bor i västerås och är 22 år gammal. Jag älskar att vara kreativ och pilla med mina smycken men även att teckna. Smyckena på denna blogg är handgjorda av mig och jag stansar även smyckena själv. För att kontakta mig eller köpa smycken så mailar du till: emmamariadamm@hotmail.com